• Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Kotimainen verkkokauppa
  • asiakaspalvelu@khv-fashion.com
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Kotimainen verkkokauppa
  • asiakaspalvelu@khv-fashion.com

Yrittäjä

Hei vaan! Olen 24-vuotias nuori yrittäjä ja sain 2019 vuoden lopulla idean että haluaisin tarjota suomalaisille vaatteita edullisimpaan hintaan.

Kolusin hieman eri vaatetukkujen tarjontaa ympäri Eurooppaa ja sitä kautta pääsin tutustumaan kunnolla eri merkkien laatuihin. Hioin ideaa koko ajan eteenpäin ja aloin luomaan verkkokauppaa.

Lopulta raskaan alkutyön jälkeen sain valmiiksi KHV-Fashionin verkkokaupan ja avajaiset pidettiin 2.4. Aluksi tarjontaa oli urheiluvaatteiden lisäksi myös muodikkaiden vapaa-ajan vaatteiden osalta. Tein kuitenkin päätöksen että jatkossa keskitymme vain urheiluvaatteisiin.

KHV-Fashion on saavuttanut lyhyessä ajassa jo hyvin suosiota, etenkin edullisten hintojen puolesta. Vaikka kauppamme on vielä tässä vaiheessa pienehkö, kehitämme sitä koko ajan eteenpäin ja koitetaan päästä Suomen suosituimmaksi urheiluvaatteiden myyjäksi!

Suuret kiitokset tässä vaiheessa kaikille asiakkaille! Tähän mennessä asiakastyytyväisyys on ollut huimat 100% ja se tullaan pitämään tulevaisuudessakin!

@khvfashion KHV-Fashion

Tarjoamme vaatteita netistä halvalla!

Olemme 2020 Joensuussa perustettu kotimainen vaatteiden verkkokauppa. Tuotevalikoimamme koostuu pääosin urheiluvaatteista. Aiemmin olemme tarjonneet myös trendikkäitä vapaa-ajan vaatteita mutta nykyään haluamme keskittyä vain urheiluvaatteisiin. Näitä vapaa-ajan vaatteita löydät kuitenkin edelleen Poistotuotteet -osiosta, luonnollisestikin kovilla alennuksilla!

Valikoima kattaa miesten vaatteita monipuolisemmin mutta kehitämme kauppaa koko ajan ja myös naisten tarjonta tulee kasvamaan!

Varastosta löytyy siis edelleen laadukkaita vapaa-ajan vaatteita joita myydään melko rajuilla alennuksilla! Näitä tuotteita (mm. farkut, neuleet) emme siis jatkossa myy. Tuotemerkkejä on mm. Everlast, Lee Cooper, Calvin Klein, Tommy Sport, Pierre Cardin, Nike, Puma, Under Armour.

Tuotteita on siis laidasta laitaan mutta agendamme on myydä laadukkaita vaatteita halpaan hintaan!

Ota yhteyttä. Vastaamme 24h sisällä!